ONZE SERVICES

Auto Services in Bergen op Zoom

Op deze pagina worden de reparaties die Garage Bergen aanbiedt beschreven, van kleine onderhouds- en reparatieklussen tot grote motorenreparaties. Onze ervaren monteurs gebruiken alleen topkwaliteit onderdelen voor de beste prestaties van uw auto. Ook bieden we regelmatig onderhoud aan.

Reparaties

Hieronder zijn alle reparaties beschreven die Garage Bergen aanbiedt. Lees door de diensten om te zien hoe we uw auto kunnen helpen.

Onderhoud

Auto onderhoud is belangrijk voor de prestaties en levensduur van uw auto. Bij Garage Bergen bieden we zowel kleine als grote onderhoudsbeurten aan. Regelmatig onderhoud kan grotere problemen en hogere reparatiekosten voorkomen

Remmen

Remmen bestaan onder andere uit remblokken, remschijven en remschoenen die samen werken om de auto veilig te laten remmen. Deze onderdelen kunnen bij slijtage vervangen worden bij Garage Bergen.

Schokdempers en Veren

Schokdempers en veren zijn onderdelen van auto's vering en ophanging die ritcomfort en veiligheid verhogen door absorptie van schokken en stabilisatie van de auto. Na verloop van tijd moeten ze worden vervangen voor goede prestaties.

Diagnose

Wij bieden ook de service van diagnostisch uitlezen van de auto met behulp van een speciaal apparaat. Hiermee kunnen we foutcodes opsporen en zo snel en efficiënt problemen oplossen.

Airco

Bij Garage Bergen bieden we de service om uw airconditioningsysteem te inspecteren, te vullen met koelvloeistof R134A en eventuele lekkages te repareren. Zo behoudt u efficiëntie en comfort tijdens het rijden.

Banden monteren en balanceren

Wij bieden de service om banden te monteren en balanceren. Hierdoor garanderen we de veiligheid en verminderen we slijtage van de banden. De banden worden op de juiste spanning gezet en gebalanceerd voor een soepele rit.

Ophaal Service

Mocht het zo zijn dat uw auto niet meer start of rijdt, dan kunnen wij de auto voor u naar de garage slepen. Dit is een service die we alleen aanbieden voor onze eigen klanten. Dit betekent dat uw auto bij ons in goede handen is en we de auto naar onze werkplaats kunnen brengen voor diagnose en eventuele reparatie. Het is belangrijk om te benadrukken dat deze service alleen beschikbaar is voor klanten die bij ons hun auto onderhouden en repareren.

Accu Service

Wij bieden ook een accu service aan. Hierbij inspecteren we de staat van uw accu en kunnen we de accu testen, opladen en vervangen indien nodig. Een goed werkende accu is van groot belang voor de prestaties van uw voertuig en voor de veiligheid tijdens het rijden. Een defecte accu kan leiden tot problemen met de startmotor en andere elektronische systemen in uw voertuig

Auto Herstel

Wij werken samen met een professioneel bedrijf dat zich richt op auto herstel, van spuitwerk tot uitdeuken. Hierdoor kunnen wij onze klanten een breder scala aan diensten aanbieden en hun auto terug brengen in een zo goed mogelijke staat. Of het nu gaat om kleine deukjes of grote schade, onze partners zijn gekwalificeerd en ervaren om de auto weer als nieuw te maken.

''Hierboven zijn vele services benoemd die wij uitvoeren bij Garage Bergen, maar laat dat nou net een klein deeltje zijn van ons totale aanbod. Onze ervaren technici staan klaar om uw auto in topconditie te houden en eventuele problemen snel op te lossen.''