Ons Team

"Ontmoet ons hardwerkende team bij Garage Bergen: garant voor uitmuntende dienstverlening en tevreden klanten"

Bij Garage Bergen zijn we trots op ons team van gekwalificeerde en ervaren monteurs en medewerkers. Onze medewerkers zijn gemotiveerd om u de best mogelijke service te bieden en uw voertuig in topconditie te houden.

Ons team werkt hard om uw reparatie- en onderhoudsbehoeften snel en efficiënt aan te pakken. Of u nu een grote reparatie of een kleine onderhoudsbeurt nodig heeft, we staan ​​klaar om u te helpen.

We begrijpen dat uw tijd waardevol is, dus we streven ernaar om uw reparaties zo snel mogelijk te voltooien zonder aan kwaliteit in te boeten.

Maak kennis met het team

Het team van Garage Bergen bestaat uit een groep gekwalificeerde en ervaren monteurs, die elk hun eigen specialisatie hebben. Onze monteurs zijn experts in het onderhouden, repareren en diagnosticeren van alle soorten voertuigen, van personenauto’s tot bedrijfsbussen en alles daartussenin.

Tony Adam

Eigenaar

Bij Garage Bergen staat de eigenaar, Emir, persoonlijk aan het hoofd van het bedrijf en is hij betrokken bij elke stap van de service die we leveren. Hij zorgt ervoor dat alles soepel verloopt en dat de klanten zo goed mogelijk worden geholpen. Hij staat altijd klaar om vragen te beantwoorden en is betrokken bij elk aspect van de werkzaamheden aan uw voertuig.

Hij is altijd beschikbaar voor de klanten en zorgt ervoor dat iedereen tevreden is over de service die ze ontvangen. Hij legt uitleg over de werkzaamheden aan uw voertuig en zorgt ervoor dat u op de hoogte bent van de status van uw voertuig. Zo kunt u gerust zijn dat uw voertuig in goede handen is en dat u snel weer op weg kunt.

Kom langs bij Garage Bergen en maak kennis met de eigenaar en zijn team en ervaar zelf de service die we leveren.

services-page-bg
Ulya

Hoofd Monteur

Bij Garage Bergen hebben we een team van gekwalificeerde en ervaren monteurs, waaronder onze hoofdmonteur die al meer dan 40 jaar ervaring heeft in de automotive branche. Met zijn uitgebreide kennis en ervaring leidt hij ons team met zijn expertise en levert hij de beste kwaliteit van service aan onze klanten.

hands, work, dirty-3627162.jpg
Huseyin

Monteur

Met meer dan 10 jaar ervaring heeft onze ervaren monteur een rijke kennis en ervaring opgebouwd in het uitvoeren van complexe reparaties en onderhoud aan verschillende soorten voertuigen. Hij is op de hoogte van de nieuwste technologieën en reparatieprocedures en zorgt ervoor dat elke reparatie met de grootste zorg wordt uitgevoerd.