APK

APK Keuring 

Bij Garage Bergen kunt u niet alleen terecht voor onderhoud en reparatie aan uw auto, maar ook voor de jaarlijks verplichte APK keuring. Deze keuring bevordert de verkeersveiligheid en beschermt daarnaast het milieu. Bij Garage Bergen heeft u een APK keuring voor een schappelijke prijs waarbij uw auto op alle punten gecontroleerd wordt, zodat deze veilig kan blijven rijden.

Geen verrassingen

Uw auto wordt onder andere gecontroleerd op de banden, verlichting, remmen, uitlaatgassen e.d. Het kan zo zijn dat er tijdens een APK reparaties nodig blijken te zijn. Uiteraard nemen we voor de daadwerkelijke reparaties eerst contact met u op om deze te bespreken. Wij gaan niet aan de slag voordat we uw toestemming hebben. Uw auto wordt in ieder geval met alle zorgvuldigheid behandeld.

APK in combinatie met onderhoud

Wanneer uw auto APK goed gekeurd is, dan betekent dit dat uw auto op dat moment in een veilige staat is. Echter heeft een auto naast deze APK ook onderhoud nodig, aangezien een APK niet per definitie garandeert dat u weer een jaar zorgeloos met uw auto kan rijden. Met regelmatig onderhoud voorkomt u eventuele vervelende situaties op de weg. Om geld en tijd te besparen is het verstandig om uw APK keuring te combineren met een kleine of grote beurt, bij een grote beurt is dan deze APK zelfs gratis.

.

Veilig de weg op met Garage Bergen.

  • Zonder afspraak
  • Klaar terwijl u wacht
  • Elk merk, elk type auto

Comments are closed